Post by basitanraget on Feb 23, 2022 0:15:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť režim Boha ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 256 - Endless Maze 2022 version ▞▞▞
nie zlé!
Hra spadne hneď po vašej smrti
perfektná hra Odporúčam
je to taká skvelá hra a môžete zmeniť svojho pac man a mapa je v poriadku s duchmi, aby ste sa dostali do uteká pred chybou a duchmi😕😕😕😕😧😧😧😧😧😧: (
Chyby a viac chýb, ktoré ukončia aplikáciu. Dobrá hra, ale tieto chyby ju zabíjajú.
Nie je to tak dobré ako og miss pac man, pretože jednoduchosť originálu sa trochu stráca.
Stará klasika
Je ťažké získať 256 za sebou
Nejde to stiahnuť inak dobre
Super hra oplati sa stiahnut
Aplikácia neustále zamrzne na galaxii s10e a nie som si istý, či bude ešte niekedy podporovaná.
v skutočnosti je to naozaj zábavné, ale reklamy dosiahli toto hodnotenie
Táto hra je super zábavná a má veľa možností opätovného hrania so všetkými vylepšeniami, duchmi a témami, v tejto hre je toho veľa! Mám však pocit, že táto hra má nejaký nevyužitý potenciál. Mohli ste aktualizovať hru tak, aby obsahovala viac tém, vylepšenia, duchov a možno ešte viac nebezpečenstiev, ktoré by ste do bludiska pridali, takže existuje viac spôsobov, ako zamiešať rozloženie bludiska! Je sklamaním, že hru už nejaký čas neaktualizovali, pretože táto hra má toľko potenciálu pre ďalší obsah!
PAC-MAN 256 - Endless Maze Аркади gce
Je to dobrá hra, ale po chvíli zostarne. Vyžaduje viac obsahu alebo režimov.
Mám osemjadrový telefón a tento neustále padá. Páči sa mi však hrateľnosť.
Veľmi rýchlo sa nudí :/
Úžasné, krátke hry Nevadí mi skončiť, aby som robil niečo iné, ale zároveň sú skvelé na trávenie času. Tiež rád porovnávam skóre s priateľmi, zatiaľ je moje najvyššie skóre 9000.
Hlási vám upozornenia po každej hre. Smiešne množstvo reklám.
Mega
Je to zábavná hra, ktorú môžete hrať, keď sa nudíte
PacMan 256-Endless Maze je novšia a 3D verzia PacMana (ORIGANÁL). V prípade, že sa pýtate: "No dobre, toto nemá nič spoločné s PacGirl\Ms. PacMan." môžeš sa mýliť... Milujem Power Ups. Má pravdu, pokiaľ ide o časť „Nekonečné bludisko“, pretože to vyzerá, že dokončenie by trvalo celý deň. Prečo hrať Origanal, keď môžete znova prežiť PacMan s touto aplikáciou? Nemám potuchy, prečo by ppl túto hru ignoroval.Takže budete hrať túto hru plz? Je to znovuprežívanie hry z 80. rokov a jej remastrovanie do 3D.
Toto je skvelá hra! Ak hľadáte hru na strávenie času, toto je táto hra, nemá denné výzvy, namiesto toho zakaždým, keď porazíte nejakú výzvu, dajú vám novú, ktorú musíte poraziť! Nepáči sa mi, aké drahé sú témy, ale stále je to zábavné. Ak by ste mali multiplayer, bolo by to ešte zábavnejšie, ale stále je to skvelá hra!
Zábavná hra, ale nevyužíva výhody zariadení na dierovanie. Tretina mojej obrazovky je čierna! Inak úžasná hra.
Naj epic cool.Nie iba bodku ale:!!!!!!!!!!
Nefunguje
Hra vás požiada, aby ste zapli upozornenia KAŽDÝ, keď ste v ponuke. Toto nemôžem hodnotiť, veľmi zlé.
Naozaj sa mi tá hra páči, ale môžete v tejto hre pridať viac hráčov online, bolo by to zábavnejšie a spolu na rovnakom zariadení, ale vaša hra sa mi stále veľmi páči, aj keď by som dal desiatim 10/10, keby som mohol, tak prosím a viac prehrávač online a multi s rovnakým zariadením
Perfektná hra, určite ako pacman, ale nekonečné a nové vylepšenia
Zábavná rekreácia pôvodného pac-mana. Milujem zábavnú výzvu, že musíte ísť stále hore, inak prehráte. Tiež sa mi páči, ako rôznofarební duchovia slúžia na iný účel ako na bezduché pohybovanie sa. Toto je zábavná a kreatívna hra. 👍
sitemap-app-1.xml
Hra stále padá na mojej galaxii s10. Strašné, proste hrozné
je to dobrá hra, ale trochu sa krúti a načítava sa 5 minút, ale nedám 4 hviezdičky, čo by ste dali
PAC-MAN 256 - Endless Maze 1.0.4 MOD - APK Home
Všetko je dobré, kým neumrieš. Keď zomriete, hra spadne. Ale dobrá hra
PAC-MAN 256 - Endless Maze Аркади ofi
Veľmi zábavná hra, takmer žiadne reklamy. Kto každý vytvoril túto hru, je gunies. Pomáha lietať čas.
Plz update! Milujem túto hru, ale stále sa zatvára. Nechcem to odinštalovať, ale nemá zmysel si to nechať.
Zlé ovládacie prvky je potrebné aktualizovať
Táto hra sa mi páčila, ale už sa neviem dostať cez obrazovku načítania. Wow....
NOVÁ RE-RECENZIA. ZÍSKAM LEN WIFI, TAKŽE TÁTO HRA SA AKTUALIZUJE SAMA, BEZ OZNÁMENIA TOHTO. TÁTO AKTUALIZÁCIA reštartovala VŠETKY môj postup. Vôbec to nie je to isté. Prosím opraviť.
Je to naozaj dobré ako v okolí a nie, nie som du, ale pozrite sa na ostatné hry, ktoré sú tam hlúpe sladkosti, ktoré sa skrývajú, pretože táto hra vám povie, čo robí, takže hovorím, že je to najlepšia hra
veľkomesto autobus vodičský 3D Hry na hrdinov gqs
PAC-MAN 256 - Endless Maze እንቅስቃሴ ያለባቸው gxyz
Páči sa mi tá hra, ale potom som začal robiť nejaký pokrok a veľa energie, hra zrazu spadne a vynulujem všetky moje pokroky a všetko som musel urobiť znova, ale stále padá, opravte to prosím