Post by basitanraget on Feb 23, 2022 0:33:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش امتیاز هک ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
در ابتدا واقعا سرگرم کننده است، به نظر می رسد که گریندی بعداً برای برنده شدن نیز پول می دهد، اما شما مجبور نیستید هزینه کنید. مشکلی در آن وجود دارد، هرچند جایی که می گوید به روز رسانی نیاز است اما به روز رسانی نیست. سعی کردم پاک کنم و دوباره نصب کنم کار نکرد درست شده

بازی استراتژیک عالی، اما جنگ قبیله ای به خوبی قبل نیست، اگرچه از زمانی که SuperCell آن را شکست، بهبودهایی ایجاد شده است. از اصول جنگ و شکستن اعداد (DPS) برای پیروزی استفاده کنید. با این حال، بازی برای نرخ برد 60% تقلب شده است. ساختن تیم شما زمان می برد، اما می توان این کار را به صورت رایگان انجام داد... در چند سال. و اکنون ... هنگامی که کارت های شما حداکثر شدند، سطح جدیدی اضافه می کنند تا بتوانند درآمد بیشتری کسب کنند.
در ابتدا بازی فوقالعادهای بود، سرگرمکننده، اما هر زمان که اکنون با افراد دیگر مسابقه میدهم، حریفانی پیدا میکنم که مزیت ناعادلانه کارتهای سطح بالاتر یا دکهایی را دارند که با من مقابله میکنند. اگر مهارت فاکتور بزرگتری باشد، من را آزار نمیدهد، اما وقتی به اندازه کافی به رتبهها رسیدید، هیچ کاری نمیتوانید در مقابل حریفان خود انجام دهید، مگر اینکه مکرراً ببازید، زیرا آنها آنقدر برتری نسبت به شما دارند که حتی اگر در حد کمال بازی کنید، شما نمی تواند غلبه کند. من از برخورد با این دیوارهای پیشرفت خسته شده ام.
بازیه خوبیه ولی خیلی سخت پول به دست میاد تو هر نبرد ۷تا ۱۱ سکه اوایل خوبه ولی سخت میشه کارت هارو ارتقا داد بعد از چند وقت هم تکرار پدر بعد آدم هم در میاد تا لجندری بگیره توی یکی از چالش ها هم باید ۵۰۰ تا جم بدی. تا بتونی جایزه بگیری استیکر هم خیلی گرونه تازه هر دفعه هم نمی خواد و بعد هم هیچ تغییری نمیکنه لطفا لایک کنید تا سازنده ببینه
اه اه اه هر روز به روز رسانی شد
بهترین بازی این بازی رو دانلود کنید مطمعن هستم پشیمون نمیشید
چگونه از بازی clash of clans در iOS خارج شوم؟ - OS Today
Clash royale, Strategy card games, Clash of clans - Pinterest
Reckless Getaway 2 የእንቅስቃሴ zmf
خیلی کیری
واقعا جذاب من در کلش اف کلنز در سطح هشتم هستم و به این فکر می کنم که از آن خسته شوم، بنابراین شروع کردم به بازی کردن این بازی. در ابتدا عجیب است، اما شروع به لذت بردن بیشتر می کند.
برای برنده شدن بپردازید، همه چیز برای گفتن وجود دارد. محتوای پایانی بازی به این معنی نیست که آن را به پول نقد بزرگتری تبدیل کنید. بازی به دور از تعادل است اما توسعه دهندگان آنقدر مطمئن هستند که هیچ ایرادی ندارد که هر 3 ماه یک بار این کار را انجام دهند! این بازی دارای بیش از 100 کارت است، اما می توانم به شما اطمینان دهم که فقط 30 کارت در محدوده تروفی های خاصی استفاده می شود. این واقعیت که برخی از کارتها بسیار کارآمد هستند، به این معنی است که میتوانید از فکر برنده شدن در بازی، به باخت در عرض چند ثانیه، شما را بسیار ناامید میکند، به طوری که یک بررسی 500 کلمهای تایپ میکنید.
Clash of clans و clash royal - Pascal cormont
بازی احمقانه ای که به شانس بستگی دارد، مانند بازی fuçing که شما با حریف مسابقه می دهید، کارت های مخالفی دارید که هر بار دارید، هیچ برابری با بستگی به شانس برای برنده شدن وجود ندارد، مخصوصاً زمانی که رویدادی با تلاش های محدود وجود دارد، این یک راه غیرمستقیم وحشتناک برای گفتن است. میروید سیزن پس میخرید تا هر چقدر که میخواهید از دست بدهید، بدون اینکه برای ادامه دادن جم بپردازید
بازی خوبی هست اما به روز شده بالا نمیاره بررسی بشه
Clash Royale Stratégiai játékok cetz
من با وجدان نمی توانم این بازی را بررسی خوبی انجام دهم، نه بعد از آخرین به روز رسانی. آنها این بازی را در حال حاضر بسیار p2w ساخته اند (حتی بیشتر از آنچه قبلا بوده است) و محاسبه شده است که برای رسیدن به سطوح جدید، یک f2p یا هزینه کم بیش از 2 سال بازی روزانه طول می کشد. آنها همچنین تصمیم گرفتند که واحدهای جدید را پشت سقف سطح نگه دارند، فقط برای اینکه مردم را مجبور کنند که مبالغ گزافی خرج کنند تا در نهایت محتوای جدید داشته باشند. Dev ها بازی خودشان را می کشند.
این قبلاً یک بازی سرگرم کننده و یک بازی استراتژیک بود، اما اکنون به یک بازی "پرداخت برای برنده شدن" تبدیل شده است. سوپرسل کارت های قدرتمند و سطح جدید 14 را منتشر کرد. من خیلی سخت کار کردم تا برخی از کارت هایم را به سطح 13 برسانم اما اکنون این یک اتلاف وقت بود. این چرخههای جدید بسیار آزاردهنده و ناعادلانه شدند و هیچ استراتژی ندارند، فقط کارتهای تصادفی را اسپم میکنید و کارت اصلی را برای برنده شدن قرار میدهید. آنها فقط برای ارتقای کارت هایمان چند معامله گران قیمت می دهند تا ما بخریم.
خوب، پس می بینم که همه همان مشکلی را دارند که من با آن روبرو هستم، یعنی مشکل شبکه. از 2 روز گذشته نتوانستم وارد بازی شوم زیرا 50% گیر کرده است. لطفا سعی کنید و مشکل را برطرف کنید
Clash Royale - کلش رویال برای ایفون و iOS - سیبانه
部落衝突:皇室戰爭「Clash Royale」 策略 jnq
در مجموع خوب است، اما بزرگترین نقطه ضعف آن این است که برنده شدن در بازی پرداخت می شود... جمع آوری طلا زمان زیادی می برد، به علاوه سیستم خواستگاری 1v1 خراب است زیرا شما همیشه در برابر افرادی قرار می گیرید که برای بازی پول خرج می کنند و کارت های سطح بسیار بالاتری دارند. من حدود 4 تا 5 سال است که کلش رویال را بازی می کنم و قبل از اینکه سطح 14 وارد بازی شود، خوشحال بودم که بالاخره توانستم 2 دک خود را به حداکثر برسانم. سپس بلافاصله بعد، سطح 14 می آید و تجربه بازی من را خراب می کند. :/
クラッシュ・ロワイヤル (Clash Royale) 頭脳系 olth
بازی عالی هست فقط اگه میشد تحریم رو بردارین
خوبه بازیش نصب کنین معرکست
من نمی فهمم چرا اینقدر محبوب است. شما در 2 مسابقه چندنفره برنده می شوید و شروع به قرار دادن شما با افراد بسیار بالاتر از سطح شما می کند، تا جایی که در نهایت در عرض 30 ثانیه شکست می خورید، و تنها راه برای بهتر شدن این است که این کار را بارها و بارها در تمام روز انجام دهید. یا پرداخت پول زباله مطلق
Clash Royale 3.2729.1 کلش رویال بازیی که سبکی شبیه به کلش آف کلنز را دارد و می توان گفت که نسخه جذاب این
راستش من الان 5 ساله دارم این بازی رو بازی می کنم و هیچ وقت اینقدر پول برای بردن نبوده، آپدیت با قهرمانان جدید این بازی رو خیلی p2w کرده... بازی واقعا سرگرم کننده است، اما هرکی پول خرج می کند در مقایسه با سایر بازیکنانی که پول خرج نمی کنند، امتیاز بالایی می گیرد
خود بازی ۴ ستاره ی ستاره هم کم میشه برا تحریم
بعد از بروزرسانی رایگانش گرونه
بازی در مراحل اولیه جالب بود. سپس آن را به پرداخت برای برنده شدن تبدیل شد. مهم این نیست که چه کسی بهتر است، مهم این است که چه کسی پول بیشتری برای بازی خرج کرده است. شما همیشه با افرادی با کارت های سطح بالاتر از شما بازی می کنید. و ناگفته نماند که کارت ها چقدر نامتعادل هستند. حدود 1/4 از کارت های بازی کاملاً شکسته شده است. بازی به دلیل پایه بازیکن دیگر سرگرم کننده نیست. این یک مهارت بدون مهارت، سمی و رایگان برای همه کسانی است که میتوانند بیشترین کارتها را در یک دسته بیندازند، و من از آن خسته شدهام.
من الان 2 سال است که این بازی را بازی می کنم و معمولاً هیچ وقت برای امتیاز دادن به یک بازی وقت نمی گذارم، اما این بازی نقدهای خوبی ندارد صادقانه بگویم. گاهی اوقات ناامید کننده و اینکه نمیذاره بازی رو آپدیت کنم و الان ناراحتم
کیرم تو این
بازی خوبیه در کل ..... ولی خب این که میگین تحریمه دست سوپرسل نیس که تحریم شد دیگه.. من خودم ۵ تا سیزن پس گرفتم توی همین تحریم ...
من چند سالی است که دارم این بازی را انجام می دهم. وقتی استرسی در زندگی ام احساس می کنم، این بازی را انجام می دهم تا آن استرس را از بین ببرم. تنها شکایت من از بازی این است که سرعت اینترنتم پایین است، در قرار دادن کارت هایم در میدان نبرد تاخیر وجود دارد.
رسیدن به سطح حداکثر سرگرم کننده بود اما وقتی به حداکثر رسیدید متوجه می شوید که همه از یک نوع عرشه استفاده می کنند. نیروهای کوچک با حداکثر والک، جادوگر، گابلین، مینی پکا، شوالیه، شاهزاده خانم، گراز سوار و تفنگدار. من قبل از اینکه تسلیم شوم با حداقل 4 بازیکن از این قبیل برخورد می کنم. این شما را مجبور می کند که یک عرشه پیشخوان بازی کنید، اما وقتی عرشه خود را عوض می کنید، فوراً با افرادی جفت می شوید که با عرشه جدید شما مقابله می کنند. خواستگاری به جای دور انداختن این بهروزرسانیهای پولگیر باید اصلاح شود.